Word lid van Stichting 4x4 Drenthe!

4×4 Off Road POLEN

4×4 Off Road POLEN

  • 4 tot en met 11 september
  • 16 tot en met 23 oktober

Twee mogelijkheden voor een unieke Off Road trip door (Zuid) Polen.
We rijden onder begeleiding van een deskundige en ervaren Poolse gids die de regio prima kent en uitstekend de weg weet. Hij spreekt goed Engels en een beetje Duits.
Verblijf is op basis van volpension in soms verrassende accommodaties, dit zijn meestal eenvoudige hotels maar kan ook een zogenaamde Agricultuur zijn, dat is dus bij een boer met hotelvoorzieningen. Verwacht geen haute cuisine. Regionale gerechten en/of specialiteiten zijn de standaard, kortom niet al te luxe maar veelal wel sfeervolle overnachtingen in mooie accommodaties.
De routes die we gaan rijden zijn te classificeren in de categorie middel zwaar, enige ervaring met Off Road rijden is een vereiste voor deelname.
Om de reis goed te laten verlopen is het aantal deelnemers beperkt.
Aanmelden is nog mogelijk en vol is vol.

De kosten bedragen € 600. 00 p.p all in!

Voor reservering vragen wij een aanbetaling van € 100.00. Wanneer je mee gaat en niet annuleert wordt deze € 100.00 in mindering gebracht op de totaalprijs. Deze aanbetaling is nodig om accommodaties en de gids te reserveren.

Deze trip kan alleen doorgaan bij voldoende deelname. Maximum aantal auto’s is 8 stuks, minimum 6 stuks met voorkeur van 2 personen per auto. Minimum aantal personen 10. Kosten brandstof, alle drinken, eventuele entrees zijn voor eigen rekening. Het spreekt voor zich dat de auto’s goed moeten zijn uitgerust voor Off Road rijden, denk hierbij aan banden een goed werkende lier met boomlint en snatz blok schop, kinetisch touw. Kortom een ieder moet in principe zichzelf kunnen redden en waar dit echt niet mogelijk is zal er hulp geboden worden.
Aanmelden kan via mail@st4x4drenthe.nl, wanneer de inschrijving vol is vermelden we dat op onze site.

Voor de goede orde willen wij hierbij duidelijk maken dat wij als Stichting 4×4 Drenthe deze mogelijkheid slechts onder jullie aandacht brengen. Stichting 4×4 Drenthe is op geen enkele wijze verbonden met de organisatie en als zodanig niet verantwoordelijk c.q. aan te spreken bij calamiteiten en/of gevolgen van calamiteiten.

 

 

Related Posts