Word lid van Stichting 4x4 Drenthe!

Informatie Havelte

Informatie Havelte

Off Road Havelte 20 november 2021

Belangrijke informatie!!!!!!!!

Omdat we nu eenmaal te maken hebben met Corona en alle regels die daar bij horen ziet de dag er iets anders uit dan voorgaande jaren.

Aanmelden kan vanaf 09.00 uur. Houdt bij de ingang je betalingsbewijs bij de hand. Blijf in de auto zitten. Je ontvangt een tas met daarin alle noodzakelijke informatie en benodigdheden voor de dag. Hierna rij je door naar de algemene parkeerplaats. Vanaf 10.00 gaat het terrein open en kun je rijden.

Er is een tent voor koffie en thee. Er is een cateraar die onder andere warme snacks en patat verkoopt. Zowel bij de koffie/thee als bij de cateraar geldt de anderhalve meter regel. Houdt dus afstand. Er is dit jaar geen terras en geen tent waar je kunt koffie/thee drinken of je gekochte snacks/patat kunt eten. Alle consumpties en voedsel moeten buiten worden genuttigd.

Wanneer je in het terrein bent houdt je dan aan de toegestane snelheid, rij voorzichtig en houdt rekening met elkaar. Wanneer je buiten je voertuig bent om te kijken naar de rijkunsten van anderen houdt ook dan anderhalve meter afstand.

Om 16.00 wordt het terrein gesloten, om 17.00 is het terrein leeg.

Volg gedurende dag de aanwijzingen van de organisatie. Mensen die zich niet aan de regels kunnen of willen houden worden van het terrein verwijderd.

Bij calamiteiten kun je bellen met 06 10274649 , 06 12962658 of 06 53377201

 

Maak er een mooie dag van, voor jezelf en voor anderen!

Related Posts