Het is weer tijd om de contributie te betalen.

De eerste maand van het nieuwe jaar hebben we al bijna weer achter ons gelaten. Vol goede moed gaan we dan ook weer aan de slag om er een mooi jaar van te maken. Binnen het bestuur wat wisselingen met enkele nieuwe gezichten. Binnenkort zullen ze zich voorstellen op de site. Frisse wind erdoor wordt wel eens gezegd. Nieuwe bestuursleden met nieuwe ideeën en een andere kijk op sommige zaken. Maar bovenal een actief bestuur die vol goede zin 2018 in gaat. Een jaar waarin we weer diverse activiteiten willen organiseren voor de offroad rijders.

We zullen dan ook vooral vooruit kijken. De laatste nieuwsbrief was immers een terugblik op 2017. Voor 2018 hebben we een voorlopige agenda gemaakt die op de website zal verschijnen. Voor diverse evenementen zijn we afhankelijk van derden wat betreft de toegang tot terreinen. Daarom hebben we onder andere Havelte nog onder voorbehoud. Zodra wij de data definitief hebben zullen we dat ook doorgeven aan onze leden. Zekerheid is toch het mooiste wat er is.

De agenda voor 2018 ziet er als volgt uit.

Zaterdag 17 februari Furstenau

Zaterdag 24 Maart Havelte (onder voorbehoud)

Zondag 22 April Kalkar/Meppen (van der Most)

Zondag 27 Mei Rondrit Amerveld/Deurze

Zondag 24 Juni Rondrit Veenhuizen

Juli/Augustus Vakantie

Zondag 23 September Rondrit Zeyen.

Zaterdag/Zondag 20/21 Oktober Mammut. (vrijdags aanrijden)

Zaterdag/Zondag 03-04 November Havelte (onder voorbehoud)

Zaterdag 23 December oudejaarsrit.

Voor alle evenementen zal er een nieuwsbrief jullie kant op komen met de nodige info. We gaan een deel van de evenementen dit jaar doen met verplichte vooropgave en een deel zal ook met een maximaal aantal auto’s worden verreden. We hopen dan ook dan een ieder zich kan vinden in deze agenda, en er voor ieder wat leuks bij zit. We proberen zoveel mogelijk variatie erin te houden zodat voor elke rijder er een uitdaging in zit. Weet u terreinen waar de mogelijkheid is om te rijden en staan ze er niet bij, mail ons gerust.

Havelte hebben we in het najaar weer twee dagen. Dit is goed bevallen en hier hebben we veel positieve reacties op gehad. Uiteraard hebben we genoeg verbeterpunten gekregen en hier wordt dan ook hard aan gewerkt om Havelte 2018 de november editie nog mooier te maken dan 2017.

Graag zien wij jullie allemaal weer op onze evenementen in 2018.

Het bestuur.