Verslag rondrit Amen 16 september

Koud, de koudste 16 september in 40 jaar, hoor ik op het nieuws.
Ideaal weertje om iets nieuws te proberen met onze club, een zomer afsluiting met een BBQ.
Onze eerste activiteit na de zomerstop, we verheugen ons op bruine gezichten, stoere verhalen en wellicht wat goede tips voor leuke reizen. Het stof van de vorige rit is wel zo ongeveer uit de auto, het luchtfilter weer schoon, de auto glimt dus hoog tijd voor weer een ritje.

Amen. Een mooi en veel gebruikt woord, en ook een plaatsje in Drenthe. Sommigen kennen het, anderen hebben het wellicht moeten zoeken op de kaart. Vorig jaar waren we te gast bij een klein evenement aldaar waarmee ons enthousiasme voor de omgeving en de faciliteiten is aangewakkerd.
Na een aantal gesprekken met degene binnen de gemeente die over evenementen / ritten / terrein gaat hebben we een mooie route gemaakt waar we graag met de club langs willen rijden.

Echter er viel zoveel regen dat we toch hebben moeten besluiten een aantal paden buiten de route te houden. We willen geen schade aanrichten en de buren te vriend houden. Een belangrijk doel van ons is; “nog een keer terug mogen komen”.

Na een kilometer of 50/60 kwamen we weer bij de camping om te gaan genieten van een BBQ. Deze was prima verzorgd, en na ons lekker volgegeten te hebben en wat verhalen te hebben uitgewisseld afscheid genomen.

Tot de volgende keer, voor ons als bestuur is dat elke eerste maandag van de maand, voor jullie is dat op een volgend evenement, wellicht onze rondritĀ op 22 oktober? Of Havelte op 4&5 november?

Pin It on Pinterest